Afbouwbedrijf Barendrecht

Afbouwbedrijf Barendrecht

Bent u op zoek naar een afbouwbedrijf in de omgeving van Barendrecht? Zoek dan niet verder. Wij van bouwbedrijf Schaap bouwen uw woning of bedrijfspand in Barendrecht helemaal af, naar invulling van uw wensen. Nadat u contact met ons hebt opgenomen komen wij eerst bij u langs in Barendrecht om voor u een passende en vrijblijvende offerte op te stellen. 

afbouwbedrijf Barendrecht

Afbouw is net als het woord helemaal af! - afbouwbedrijf Barendrecht

Na de ruwbouw treedt de afbouw in. Het grootste werk zit er dan op en de woning is wind- en waterdicht, de riolering is al aanwezig en de afbouwwerkzaamheden binnenshuis kunnen nu plaatsvinden. Afbouw gaat vooral om: binnenwandafwerking, gevelafwerking, vloerafwerking en plafonds. Ook het inrichten van de keuken of de badkamer kunnen tot afbouw behoren. Bij ons wordt u totaal ontzorgd van zowel de montage als materialen die bij afbouw werkzaamheden komen kijken. 

afbouwbedrijf Barendrecht

Bouwbedrijf Schaap, de specialist in alle afbouwwerkzaamheden

Of u nu een grote of kleine afbouwklus voor ons hebt, Bouwbedrijf Schaap maakt het voor u of voeren het uit. Bij kleine afbouwwerkzaamheden kunt u denken aan;

  • Het afmetselen van een afscheiding in de tuin;
  • Het stucen van een muur of plafond;
  • Het ophangen van deuren in uw woning;
  • Gevel of vloerafwerking.

Bij grote afbouwwerkzaamheden kunt u denken aan; 

  • Het inrichten en installeren van de keuken of de badkamer;
  • Het installeren van dakkapellen.

Door onze jarenlange ervaring is voor ons geen afbouwproject te gek. Daarnaast zijn wij een betrouwbaar bedrijf en komen wij onze afspraken altijd na. Afspraak is immers afspraak. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Bij grote afbouwwerkzaamheden werken wij samen met andere gespecialiseerde bedrijven die aansluiten bij onze werkwijze. Het contact blijft wel altijd via ons gaan, zodat u als klant 1 contactpersoon heeft. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie duidelijk. 

Afbouw Barendrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

afbouwbedrijf Barendrecht

Telefoon Nummer

06 52788932

Adres

Koperhoek 62b 3162LA Rhoon