Dakrenovatie Rotterdam

Dakrenovatie Rotterdam

Dakrenovatie Rotterdam? Dat kunnen wij! Een dakrenovatie is meestal niet iets wat u graag wilt, maar het is soms wel ontzettend nodig. Gelukkig is voor ons geen dakrenovatie te moeilijk. Bij dakrenovatie kunt u denken aan werkzaamheden zoals: het verhelpen van een dakgootlekkage, het leggen van nieuwe dakpannen, het branden van een nieuw bitumen laag of het verhelpen van lekkages in het dak. 

Dakrenovatie Rotterdam

Laat u dak door ons renoveren - dakrenovatie Rotterdam

Laat u dak onder de rook van Rotterdam door ons renoveren. Het onderhouden van uw woning is namelijk van groot belang voor de waarde van uw woning en natuurlijk ook voor uw woongenot. Een goed dak biedt niet alleen bescherming tegen weersinvloeden maar helpt ook mee met het besparen van kosten op energie. Wij garanderen u altijd een dakrenovatie van kwaliteit met een lange levensduur. Ons professioneel advies krijgt u er gratis bij. Met daarbij natuurlijk een uitgebreide uitleg om uw dak in de toekomst te houden zoals wij hem hebben afgeleverd. 

dakrenovatie Rotterdam

Bouwbedrijf Schaap renoveert daken met passie en vakkundigheid

Heeft u last van lekkages in het dak? Denkt u daarom gelijk dat uw gehele dak vervangen dient te worden? Bouwbedrijf Schaap bezoekt u eerst in Rotterdam en analyseert de gezondheid van uw huidige dak uitgebreid. Op deze manier bepalen wij of uw woning een compleet nieuw dak nodig heeft of dat alleen beschadigde dakpannen vervangen moeten worden door een nieuwe laag bitumen en een paar nieuwe dakpannen. Wat de situatie ook is, er wordt een haalbare maar waterdichte oplossing aangebracht volgens uw wensen. 

Bouwbedrijf Schaap is er voor uw dakrenovatie in Rotterdam, en verzorgt installaties van zowel hellende daken als platte daken:

  • Een hellend dak bezit een hellend oppervlak en wordt verhard met zinken dakbedekking, dakpannen (keramiek en beton), leien en dakplaten; 
  • Een plat dak bestaat uit een plat oppervlak en wordt verhard met pvc-dakbedekking, bitumendakbedekking en EPDM. 

Voorafgaand aan het installatieproces wordt altijd een bitumen laag aangebracht om de onderliggende scheuren en kieren van zowel het hellend dak als het plat dak op te vullen. 

Geïnteresseerd in onze dakrenovatiediensten? Bel ons vandaag nog op! Bouwbedrijf Schaap staat klaar om uw droom dak voor uw woning in Rotterdam te realiseren. 

dakrenovatie Rotterdam

Telefoon Nummer

06 52788932

Adres

Koperhoek 62b 3162LA Rhoon