Building activity on contruction site at sunrise

Reparatie onderhoud

Voor ons is geen project te groot en geen reparatie te moeilijk. Voor al uw reparatiewerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand staan wij voor u klaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verhelpen van dakgootlekkage, het vervangen van een kapotte ruit, het vervangen van hang- en sluitwerk of het repareren van kozijnen. Het onderhouden van uw woning is natuurlijk van groot belang voor de waarde van uw woning en voor uw woongenot.

gypsum board home construction

Mutatie onderhoud (verhuurklaar maken)

Bij mutatie onderhoud richten wij ons op het verhuurbaar maken van vrijgekomen huurwoningen. Dit betekent dat wij de woning weer veilig, schoon en zonder achterstallig onderhoud achterlaten. Dit gaat vaak om het herstellen van ernstige gebreken en het eventueel sausen van ernstig vervuilde wanden en plafonds. Natuurlijk komt het ook voor dat er gekozen wordt voor het gebruiksgereed maken van huurwoningen. Dan gaan ook wij een stap verder. Gebruiksgereed houdt in dat alle wanden, plafonds en het schilderwerk op orde is, maar ook dat de keuken, de badkamer en het sanitair voldoen aan de eisen van de modale woonconsument.

Construction worker

Planmatig onderhoud

Wij zijn er ook voor planmatig onderhoud. Bij planmatig onderhoud wordt het kleinere onderhoudswerk gelijktijdig bij meerdere woningen of appartementen uitgevoerd. Door planmatig onderhoud uit te voeren is men veelal het ontstaan van een onderhoudsachterstand voor. Dit gaat meestal om kleine en eenvoudige onderhoudsklussen zoals schilderwerk, vervangen van dakbedekking, het vervangen van keukens, de cv-ketel en deuren.

Block Img 2.jpg

Renovatie

Een renovatie wordt vaak verward met een restauratie. Bij een renovatie gaat het om het vernieuwen.. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vernieuwen van de keuken, het isoleren van muren, het vergroten van ruimtes door het samentrekken van kleinere ruimtes, het voorzien van dubbelglas en het plaatsen van pv-panelen op het dak. Het gaat bij renovatie om het functionele aspect van een gebouw. Bij renovatie gaat het ook vaak om het renoveren naar een energiezuinige of zelfs energieleverende woning. De vernieuwing kan ook betrekking hebben op functionele aspecten van het gehele bouwwerk. Dit kan bijvoorbeeld wanneer een gebouw van functie verandert, zoals wanneer een kerkeen appartementencomplex wordt.

Builder handyman with construction tools. House and house renovation concept.

Aan- & opbouw

Wilt u uw woonruimte ruimer maken met een aanbouw of wilt u de zolder vergroten door het plaatsen van een dakopbouw? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van het type woning zijn er voldoende mogelijkheden om uw woning groter te maken. Een dakopbouw is mogelijk voor woonhuizen met een plat of schuin dak. Een aanbouw aan de begane grond is bijna voor elke type woning mogelijk. Het doel van een aan- of opbouw is natuurlijk om uw woongenot te verbeteren en uw huis wordt daarbij ook nog eensmeer waard.

Construction workers

Afbouw

Na de ruwbouw treedt de afbouw in. De woning is wind- en waterdicht, de riolering is aanwezig en de afbouwwerkzaamheden kunnen nu binnenshuis plaatsvinden. Afbouw gaat vooral om binnenwandafwerking, gevelafwerking, vloerafwerking en plafonds. Ook de inrichting van de keuken of de badkamer kunnen tot afbouw behoren. Bij ons wordt u totaal ontzorgd van zowel de montage als materialen die bij afbouw werkzaamheden komen kijken.

Image 07 2wdm3v6.jpg

Advies

Bij ons verkrijgt u altijd advies op maat. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies in te spelen op uw wensen en daar een passend advies voor te geven. Wij adviseren u graag en stellen kosteloos voor u een vrijblijvende offerte op.