Sloopbedrijf Rotterdam

Sloopbedrijf Rotterdam

Heeft u een sloopwoning of pand aangekocht in de omgeving van Rotterdam, maar heeft u zelf twee linkerhanden en geeft u dit werk daarom liever uit handen? Dan nemen wij deze uitdaging graag aan. Wij zijn met stipt het beste sloopbedrijf in Rotterdam. Eerst komen wij natuurlijk bij u langs in Rotterdam om het project in kaart te brengen. Daarna wordt er een persoonlijk sloopplan opgesteld en lichtten wij hierover in. Vaak hoeft namelijk niet alles gesloopt te worden. Ook brengen wij in kaart waar de leidingen en elektriciteitsdraden lopen zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. 

sloopbedrijf Rotterdam

Volledig ontzorgd slopen - sloopbedrijf Rotterdam

Wij van Bouwbedrijf Schaap zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd tijdens het sloopproject. Wij regelen alles van A tot Z. Van het laten neerzetten van een afvalcontainer tot het bedenken van een oplossing bij eventuele calamiteiten die zich voordoen tijdens het slopen. Vaak kunt u namelijk pas zien hoe het precies zit, als de woning of het pand wordt blootgelegd. Ook qua materialen en gereedschap hoeft u niets zelf aan te schaffen of te huren. Wij beschikken zelf over sloophamers, breekijzers en ander nodig materieel. Als het nodig is bellen wij ook zo een van onze partners om een kraan te regelen. U vraagt wij draaien. 

sloopbedrijf Rotterdam

Bouwbedrijf Schaap sloopt zonder dat u dit doorheeft!

Tijdens en na het slopen zorgen wij ervoor dat de ruimtes netjes en opgeruimd blijven en ook zo achtergelaten worden na een sloopdag. Werken tussen de brokstukken is immers gevaarlijk en het is wel zo fijn voor u als klant om het gedane werk te kunnen bekijken zonder puin om u heen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het puin op de juiste manier wordt afgevoerd. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe een foto maken om terug te blikken op de sloop als u naderhand in uw nieuwe verbouwde woning of bedrijfspand in een bank of stoel zit met een kop koffie in de hand. 

Spreekt onze werkwijze u aan? Neem dan snel contact met ons op en wie weet komen wij binnenkort met de hijskraan bij u voor de deur staan. 

sloopbedrijf Rotterdam

Telefoon Nummer

06 52788932

Adres

Koperhoek 62b 3162LA Rhoon