Sloopwerk Dordrecht

Sloopwerk Dordrecht

Sloopwerk Dordrecht? Heeft u een woning of pand aangekocht in de omgeving van Dordrecht waar veel gesloopt dient te worden, maar geeft u dit werk liever uit handen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Schaap aan het juiste adres. Wij zijn met stipt het beste sloopbedrijf in Dordrecht. Eerst komen wij natuurlijk bij u langs in Dordrecht om het project in kaart te brengen. Daarna wordt er samen met u een sloopplan opgesteld. Wat er wel en niet gesloopt wordt is volledig aan u, maar wij zullen u hier uiteraard ook in adviseren. Tot slot brengen wij in kaart waar de leidingen en elektriciteitsdraden lopen zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. 

sloopwerk Dordrecht

Volledig ontzorgd slopen - sloopbedrijf Rotterdam

Wij van Bouwbedrijf Schaap zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd tijdens het sloopproject. Wij regelen alles voor u. Van het laten neerzetten van een afvalcontainer tot het bedenken van oplossing bij eventuele calamiteiten die zich voordoen tijdens het slopen. Vaak komen er gebreken boven water na het blootleggen van een ruimte die van tevoren niet te zien zijn. 

Ook qua materialen en gereedschap hoeft u niets zelf aan te schaffen of te huren bij een bedrijf. Wij beschikken zelf over sloophamers, breekijzers en ander nodig materieel. Als het nodig is bellen wij ook zo een van onze partners om een bulldozer te regelen. U vraagt, wij draaien. 

sloopwerk Dordrecht

Bouwbedrijf Schaap voor al het sloopwerk in en om het huis

Tijdens en na het slopen zorgen wij ervoor dat de ruimtes netjes en opgeruimd blijven en ook zo achtergelaten worden na een sloopdag. Werken tussen de brokstukken is immers gevaarlijk en het is wel zo fijn voor u als klant om het gedane werk te kunnen bekijken zonder puin om u heen. Wilt u ook dat wij het tuinhuisje, de veranda en de omheining slopen? Geen probleem. Ook voor sloopwerk buiten het huis zijn wij te bellen.  

Spreekt onze werkwijze u aan? Neem dan snel contact met ons op en wie weet komen wij binnenkort met de hijskraan bij u voor de deur staan. 

sloopwerk Dordrecht

Telefoon Nummer

06 52788932

Adres

Koperhoek 62b 3162LA Rhoon