Stucwerk Dordrecht

Stucwerk Dordrecht

Stucwerk Dordrecht? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er voor kleine en grote stucwerk opdrachten, in de omgeving van Dordrecht. Natuurlijk komen wij eerst bij u langs om de huidige situatie te bekijken en zo een passend stucwerk plan op te stellen. Bij ons krijgen uw wanden of plafonds namelijk precies wat het nodig heeft om van uw woning of bedrijfspand in Dordrecht een gelikt paleis te maken. 

stucwerk Dordrecht

Stucwerk zo glad als een spiegel - stucwerk Dordrecht

Stucwerk is geen karwei voor iedereen, maar zeker wel voor ons! Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons op het gebied van stucwerk dermate gespecialiseerd. Dat houdt in dat wij u stucwerk bieden met een lange levensduur en met een kwalitatieve afwerking. Stucwerk is namelijk pas op de juiste manier uitgevoerd als u uw wand in Dordrecht na het stucen gelijk kunt gaan behangen of schilderen.

Heeft u een ouder pand of woning gekocht in de omgeving van Dordrecht en laat de kwaliteit van de wanden of de plafonds te wensen over? Haal dan snel uw handen uit het haar want Bouwbedrijf Schaap staat al met het stucmengsel voor u klaar. Wij maken de meest ruwe en afgebrokkelde wanden weer zo glad als een spiegel. 

stucwerk Dordrecht

Bouwbedrijf Schaap voor Stucwerk van kwaliteit altijd voor een scherpe prijs

Wij kiezen voor u altijd materialen van kwaliteit uit met een scherpe prijs. Dit is heel belangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Wij weten de juiste leveranciers te vinden, waardoor u veel geld bespaart. Hierdoor zijn onze offertes altijd scherp, concurrerend, maar wel realistisch. Als vanzelfsprekend geldt dit ook voor het stucwerk dat wij afleveren. De prijs staat altijd van tevoren vast zodat u niet voor ongewenste verassingen komt te staan. 

Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze? Aarzel dan niet en neem gelijk contact met ons op. Wij maken dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u om langs te komen in Dordrecht of omgeving. 

stucwerk Dordrecht

Telefoon Nummer

06 52788932

Adres

Koperhoek 62b 3162LA Rhoon