Timmerbedrijf Papendrecht

Timmerbedrijf Papendrecht

Timmerbedrijf Papendrecht, dat zijn wij, bouwbedrijf Schaap! Timmeren zit bij ons in het bloed. Wij beschikken dan ook over ervaren timmerlieden die u altijd vakwerk op maat bieden. Schakel ons in en wij komen graag bij u langs in Papendrecht om aan de slag te gaan met uw timmerwensen. Nog niet overtuigd? Kijk dan eens op onze projectenpagina. Daar kunt u alle eerder uitgevoerde timmerprojecten bekijken. 

timmerbedrijf Papendrecht

Wij timmeren al jarenlang aan de weg - Timmerbedrijf Papendrecht

Of u nu een grote of een kleine timmerklus wilt laten uitvoeren in de omgeving van Papendrecht, bij Timmerbedrijf Papendrecht, ofwel Bouwbedrijf Schaap, bent u aan het juiste adres. Denk bij kleine werkzaamheden bijvoorbeeld aan het maken van kastenwanden of een houten afscheiding in de tuin, het timmeren van kozijnen of het ophangen van deuren in uw woning. Door onze jarenlange ervaring is geen timmerklus voor ons te gek. Naast de bovenstaande kleine timmerklussen zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden, zoals: complete herinrichting van woningen, vertimmeringen van bijvoorbeeld plafonds en spouwmuren en het realiseren van aanbouwen of houten veranda’s.

timmerbedrijf Papendrecht

Bouwbedrijf Schaap voor elke timmerklus, binnen- en buitenshuis

Voor elke timmerklus, binnen of buitenshuis in de omgeving van Papendrecht kiest u natuurlijk voor ons. Niet alleen omdat wij van elke soort hout goud maken, nee ook vooral om onze werkwijze. Bij ons gaan het leveren van kwaliteit en snelheid altijd hand in hand. Wij leveren maximaal resultaat in een korte tijdspanne. Hierdoor blijft onze prijs altijd scherp en weet u waar u aan toe bent. 

Verder staan wij bij Bouwbedrijf Schaap staan voor: 

  • Duidelijke afspraken;
  • Gekwalificeerde medewerkers;
  • Korte, directe lijnen;
  • Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Timmerprojecten zijn dagelijkse kost voor ons timmerbedrijf in Papendrecht. Onze timmerkunsten zijn er zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Ook u kunt onze volgende klant zijn. Maak vandaag nog een afspraak, of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

timmerbedrijf Papendrecht

Telefoon Nummer

06 52788932

Adres

Koperhoek 62b 3162LA Rhoon