Woning laten renoveren Rotterdam

Woning laten renoveren Rotterdam

Wilt u graag uw woning in Rotterdam laten renoveren? Neem dan contact op met ons. Wij bieden u een uitgebreid renovatie pakket van kleine en grote diensten aan. Voor grotere renovatieprojecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio, die net als wij altijd gaan voor het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij vinden daarin het houden van persoonlijk contact met de klant heel belangrijk. U heeft daarom bij uw project altijd direct contact met de eigenaar van het project. Wij houden zo de verantwoordelijkheden duidelijk, de lijnen kort en de communicatie eenvoudig

woning laten renoveren Rotterdam

Renovatie voor restauratie - woning laten renoveren Rotterdam

Een renovatie wordt vaak verward met een restauratie. Bij een renovatie gaat het om vernieuwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vernieuwen van de keuken, het isoleren van muren, het vergroten van ruimtes door het samentrekken van kleinere ruimtes, het voorzien van dubbelglas en het plaatsen van pv-panelen op het dak.

Het gaat bij renovatie om het functionele aspect van een gebouw. Bij renovatie gaat het ook vaak om het renoveren naar een energiezuinige of zelfs energieleverende woning. 

woning laten renoveren Rotterdam

Bouwbedrijf Schaap voor elk renovatieproject, groot of klein wij zullen er zijn

Een renovatieproject neemt u niet zomaar even op de hals. Gelukkig heeft u ons om u hierin totaal te ontzorgen. Wij bieden u onze jarenlange ervaring, ons deskundig advies en onze beste medewerkers. Of het nu om een groot of een klein project gaat in de omgeving van Rotterdam, wij zorgen ervoor dat uw huis een waar paleisje wordt. Wij zetten uw renovatie wensen om in een passend plan en ook gedurende het project blijven wij met u meedenken. Wij vertrekken niet tot dat onze klanten voor de volle 100% tevreden zijn met onze diensten. 

Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op en wie weet staan wij binnenkort voor uw deur in Rotterdam om u van een renovatieplan te voorzien. 

woning laten renoveren Rotterdam

Telefoon Nummer

06 52788932

Adres

Koperhoek 62b 3162LA Rhoon